Instructies

Sud Sud Take Away

Sommige gerechtjes moet je zelf nog even opwarmen. Zet alvast de friteuse klaar en verwarm de oven voor!


De limo en Ice tea zijn onze huisgemaakte siropen!
Je moet ze nog aanlengen met plat of bruisend water. Verhouding 50ml siroop en 150ml water. Liever wat minder zoet? Neem dan 30ml siroop en 160ml water. Voeg wat ijsblokjes toe en werk af met een schijfje citroen (limo) of schijfje appelsien (Ice tea) en een takje munt om het wat feestelijker te maken.

Bak de falafels & garnaalkroketten in de friteuse (160°) of in een diepe pan, bv. wokpannetje. Gebruik bij voorkeur zonnebloemolie. De falafels zijn al een keertje voorgebakken. Laat ze niet te donkerbruin worden.
(Bakken in de airfryer is ook mogelijk)

Verwarm de chicken wings, gehaktballetjes, moussaka, gevulde aubergine, patatjes en risotto in de voorverwarmde oven op 180° gedurende een 10 tot 15-tal minuten. Neem eerst de deksels van de alubakjes. Serveer de vinaigrette bij de patatjes, roer de risotto even door en strooi er de parmesan over.


Leg nadien het pitabrood nog een 3-tal minuten mee in de warme oven of verwarm het in de broodrooster.

De soep en pasta mogen met potje in de microgolfoven opgewarmd worden. De pasta's kan je afwerken met parmesan. Indien je de artisjok graag lauw wil, mag je die ook nog even kort opwarmen.

Verwarm de baklava kort in de (microgolf)oven. Werk af met een beetje kaneel. 

Verwarm de scampi’s of de sardientjes met de marinade nog even kort op een hoog vuur in een pannetje met een beetje olijfolie. Pers er wat citroen over.

Bak ook de knolseldersteaks met een beetje olijfolie in de pan of grillpan. De café de sud sud saus - op basis van worcestersaus, dragon en sojaroom - kan je er best ook warm bij serveren.


NU NOG WAT GEZELLIGHEID OP & ROND DE TAFEL EN GENIET !

BEDANKT VOOR JULLIE STEUN EN HOPELIJK TOT SNEL IN SUD SUD 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x