Instructies

Sud Sud Take Away

Sommige gerechtjes moet je zelf nog even opwarmen. Zet alvast de friteuse klaar en verwarm de oven voor!


De limo en Ice tea zijn onze huisgemaakte siropen!
Je moet ze nog aanlengen met plat of bruisend water. Verhouding 50ml siroop en 150ml water. Liever wat minder zoet? Neem dan 30ml siroop en 160ml water. Voeg wat ijsblokjes toe en werk af met een schijfje citroen (limo) of schijfje appelsien (Ice tea) en een takje munt om het wat feestelijker te maken.

Bak de falafels, garnaal- en kaaskroketten in de friteuse (160°) of in een diepe pan, bv. wokpan. Gebruik bij voorkeur zonnebloemolie. De falafels zijn al een keertje voorgebakken. Laat ze niet te donkerbruin worden. De kaaskroketten niet te lang bakken in de friteuse zodat ze niet opengaan.
(Bakken in de airfryer is ook mogelijk)

Verwarm de chicken wings, gehaktballetjes, moussaka, gevulde aubergine, patatjes en risotto in de voorverwarmde oven op 180° gedurende een 15-tal minuten.
Serveer de vinaigrette bij de patatjes, roer de risotto even door en strooi er de parmesan over.
Je kan uiteraard ook alles opwarmen in de microgolfoven. 

Verwarm de bloemkool in de microgolfoven, besprenkel ze een beetje met olijfolie zodat ze niet uitdrogen en dresseer nadien met de tahini soja yoghurt saus (koud).

Leg nadien het pitabrood nog een 3-tal minuten mee in de warme oven of verwarm het in de broodrooster.

De soep, pasta en chili con carne mogen met potje in de microgolfoven opgewarmd worden.
Strooi eerst nog even de cheddar over de chili con carne. De geroosterde pompoen kan je ook afgedekt even kort opwarmen in de microgolfoven. Als je de artisjok graag lauw wil, mag je die ook nog even kort opwarmen. De pasta's verder afwerken met wat parmesan.

De baklava kort in de (microgolf)oven. Werk af met een beetje kaneel. 

Verwarm de scampi’s met de marinade kort op een hoog vuur in een pannetje met een beetje olijfolie.
Pers er wat citroen over.

Bak de knolseldersteaks met een beetje olijfolie in de pan of grillpan. De café de sud sud saus - op basis van worcestersaus, dragon en sojaroom - kan je er best ook warm bij serveren.


NU NOG WAT GEZELLIGHEID OP & ROND DE TAFEL EN GENIET !

BEDANKT VOOR JULLIE STEUN EN HOPELIJK TOT SNEL IN SUD SUD 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x